en English

Avtryck

Information enligt Sec. 5 tyska telemedia akten (TMG):

Florian Fendt
TRADE-REX eK
Am Röhrig, 2
63762 Großostheim

Kontakt:

Telefon: + 49 (0) 6026 9993599
E-post: info @brokercheck.co

Registrera inlägg:

Inträde i Handelsregister.
Registrerande domstol: Aschaffenburg
Registreringsnummer: 5803

MOMS:

Moms ID nummer enligt Sec. 27 en tysk mervärdesskattelagen
DE313847290

Ansvarig för innehållet acc. till sek. 55, para. 2 tyska federala sändningsavtalet (RstV):

Florian, Fendt
Är Ried 7
63762 Großostheim
Tyskland

Tvistlösning

Europeiska kommissionen tillhandahåller en plattform för tvistlösning (OS): https://ec.europa.eu/consumers/odr.
Vänligen hitta vår email i Impressum / Legal Notice.

Vi deltar inte i tvistlösningar online i konsumentämnen.

Ansvar för innehållet

Som tjänsteleverantörer är vi ansvariga för eget innehåll på dessa webbplatser enligt Sec. 7, stycke 1 German Telemedia Act (TMG). Enligt Sec. 8 till 10 German Telemedia Act (TMG), är tjänsteleverantörer inte skyldiga att permanent övervaka inlämnad eller lagrad information eller för att söka efter bevis som indikerar olaglig verksamhet.

Juridiska skyldigheter att ta bort information eller att blockera användningen av information förblir obestridliga. I det här fallet är ansvar endast möjligt vid tidpunkten för kunskap om en viss lagöverträdelse. Olagligt innehåll kommer att tas bort omedelbart när vi får kännedom om dem.

Ansvar för länkar

Vårt erbjudande innehåller länkar till externa tredje parts webbplatser. Vi har ingen inverkan på innehållet på dessa webbplatser, därför kan vi inte garantera för innehållet. Leverantörer eller administratörer av länkade webbplatser ansvarar alltid för sitt eget innehåll.

De länkade webbplatserna hade kontrollerats för eventuella lagöverträdelser vid länets upprättande. Olagligt innehåll upptäcktes inte vid tidpunkten för länkningen. En permanent övervakning av innehållet på länkade webbplatser kan inte åläggas utan rimliga tecken på att lag har åsidosatts. Olagliga länkar kommer att tas bort omedelbart när vi får kännedom om dem.

Copyright

Innehåll och kompileringar publicerade på dessa webbplatser av leverantörerna omfattas av tyska upphovsrättslagar. Reproduktion, redigering, distribution samt användningen av något slag som inte omfattas av upphovsrätten kräver skriftligt tillstånd från författaren eller upphovsmannen. Nedladdningar och kopior av dessa webbplatser är endast tillåtna för privat bruk.
Den kommersiella användningen av vårt innehåll utan tillstånd från upphovsmannen är förbjudet.

Upphovsrättslagar från tredje part respekteras så länge innehållet på dessa webbplatser inte kommer från leverantören. Bidrag från tredje part på denna webbplats anges som sådana. Om du märker några kränkningar av upphovsrättslagen, informera oss dock. Sådant innehåll kommer att avlägsnas omedelbart.

Vad vill du handla med?

Vi har valt de bästa mäklarna, beroende på vad du vill handla mest.

Senaste uppdatering: september 2021