en English
LiquidityX-logo
4.8
Märk 4.8 slut 5
4.8 av 5-stjärnor (baserat på 4 recensioner)
Utmärkt75%
Mycket bra25%
Genomsnitt0%
dålig0%
Fruktansvärd0%
80% av detaljhandelskontot förlorar pengar när de handlar med CFD med denna leverantör.

LiquidityX Erfarenheter och granskning

I denna granskning och test kommer vi att rapportera om våra LiquidityX upplevelser. Vi kommer att gå in på de viktigaste aspekterna och erbjuder dig också möjlighet att betygsätta och kommentera

De viktigaste fakta om LiquidityX

LiquidityX är en helt ny CFD & FX-leverantör för nybörjare och professionella handlare. Webbplatsen (www.liquidityx.com/eu) drivs av Capital Securities SA, ett grekiskt värdepappersföretag, godkänt och reglerat av Hellenic Capital Market Commission (“HCMC”) med licensnummer 2/11/24.5.1994.
LiquidityX granska höjdpunkter
💰 Minsta insättning i USD $250
💰 Handelskommission i USD $0
💰 Belopp för uttagsavgift i USD  1 gratis per månad
💰 Tillgängliga handelsinstrument 360

Det vi gillade och ogillade LiquidityX

Vad vi gillade med LiquidityX

I denna LiqudityX -översyn vill vi lyfta fram dessa positiva aspekter: De tillgängliga instrumenten på LQX fokuserar på de mest populära tillgångarna. Varuhandlare kommer gärna att höra det LiquidityX ger tillgång till ett brett utbud av varor/jordbruksprodukter, inklusive även exotiska sådana som vete, apelsiner, kakao, sojabönor, kaffe, virke eller zink och aluminium. LiqudityX erbjuder ett utomordentligt brett utbud av kryptovalutor som kan handlas mot USD, EUR och GBP. Totalt är mer än 45 kryptovaluta -par tillgängliga just nu, vilket är mycket mer än vad de flesta FX- och CFD -mäklare erbjuder. När det gäller handelsplattformen, LiquidityX erbjuder handlare sin egenutvecklade Webtrader, som är intuitiv för nybörjare och ändå flexibel nog för professionella handlare. Aktiva kunder hos LiquidityX få tillgång till Tipranks, Trading Central och Market buzz gratis. Dessutom får kunder tillgång till analytikervyer, utvalda idéer, ekonomisk insikt, daglig marknadsanalys och webb -tv. Det finns inga provisioner eller insättningsavgifter och gratis uttag är tillgängliga (beloppet beror på kontonivån)

Mer än 45 kryptovalutor

Mycket läromedel

Krypto mot USD, EUR, GBP

Många handelsverktyg

Vad vi ogillade med LiquidityX

I vår LiqudityX -översyn vill vi lyfta fram dessa negativa aspekter: Spridningarna för Basic -kontot kan sänkas, eftersom de är något över genomsnittet. Sammantaget ogillar vi den uppdelade kontostrukturen som har blivit populär bland de flesta mäklare under de senaste åren. Om kontot har varit/är inaktivt i mer än en månad debiteras inaktivitetsavgifter på 80 € per månad.

Kontonivåer

Inaktivitetsavgift

”Endast” 360 handelstillgångar

Helt ny mäklare

Vilka handelstillgångar finns tillgängliga på LiquidityX

LiquidityX tillgängliga instrument

LiquidityX är en helt ny CFD & FX-mäklare som erbjuder flera tillgångsklasser. LQX har ett stort utbud av handelsinstrument som kan handlas direkt på deras webbplats eller i MetaTrader 4. Det tillgängliga utbudet av investeringar passar alla nybörjare, handlare eller investerare som är intresserade av finansmarknaderna. LiquidityX erbjuder över 360 olika handelsinstrument

Dessa inkluderar bland annat.

 • +36 index
 • +203 lager
 • +22 varor
 • +45 krypton
 • +55 valutor
 • +2 ETF

LiquidityX Granska och handelsvillkor

LiquidityX översyn

Sedan lanseringen av LiquidityX sommaren 2021 har det väckt ett stort intresse för nybörjare och professionella handlare. Uppenbarligen är den egenutvecklade handelsplattformen för LiquidityX (deras webtrader) spelade en stor roll i framgången för denna mäklare. Handelsplattformen för LQX (LiquidityX) är nybörjarvänlig men ändå mångsidig nog att till och med glädja professionella handlare. Om du är en nybörjare i handeln och vill se deras plattform kan du helt enkelt titta på deras webbplats - deras webtrader är fritt tillgänglig utan att logga in. Dessutom kan du kontrollera alla levande priser på tillgängliga instrument för LQX.

Om du planerar en handel och vill kontrollera de faktiska kostnaderna kan du använda allmänheten tillgångskalkylator. När det gäller transparens gör LQX det enkelt för dig att få insikter i kostnadsstrukturen. Kostnads- och avgiftsstrukturen anpassas dock individuellt till kontonivån. Det finns fyra nivåer och nivåerna beror på storleken på ditt konto.

Det finns för närvarande fler än 360 handelsinstrument tillgängliga på LiquidityX och en massa kryptovalutor för kryptoentusiaster. Totalt, 45 kryptor / valutor. Alla kryptor kan handlas mot EUR, USD och GBP. Webbplatsen för LiquidityX är också helt ny och innehåller all viktig information.

Aktiva kunder på LiquidityX få många ytterligare handelsfunktioner med tillgång till TradingCentral, Market Buzz, Analytikervyer, Utvalda idéer, Ekonomisk insikt, Daglig marknadsanalys och en webb -TV. Dessutom, LiquidityX erbjuder mycket olika läromedel, varför vi gav ett pris till LiquidityX 

LiquidityX läromedel och handelsverktyg

Prisvinnare LiquidityX

LiquidityX vann BrokerCheck Utmärkelse "Bästa Forex Education Provider" år 2021. Vi bestämde oss för att tilldela LiquidityX på grund av den stora mängden tillgängligt läromedel, liksom deras användbara handelsverktyg för att främja en ny generation av professionella handlare.

 

Tillgänglig handelsprogramvara och plattform på LiquidityX

LiquidityX-handelsprogramvara

LiquidityX erbjuder två olika handelsplattformar. Handlare kan välja antingen den populära MetaTrader 4 eller den interna Webtrader. Naturligtvis är båda mobila responsiva och tillgängliga via mobil, surfplatta och stationära datorer.

Du har nu möjlighet LiquidityX Webbhandlare

All viktig information som spridning, hävstångseffekt, marginalkrav eller punkt/pip -värde är direkt synlig. Den minsta omsättningsbara storleken är 0.01. Speciellt nybörjare kommer att föredra webtradern framför MT4. Medan mer erfarna handlare vanligtvis föredrar den mycket använda MetaTrader 4 (MT4), rekommenderar vi handlare (särskilt nybörjare) att ta en titt på den egna webbtradern för LiquidityX. Du kan till och med kontrollera webtradern direkt på LiquidityX webbplats utan att skapa ett konto eller logga in.

Du har nu möjlighet LiquidityX  Meta 4

MetaTrader 4 är fortfarande den mest använda handelsplattformen när det gäller valutahandel. MetaTrader 4 levereras med 3 olika diagramtyper, över 50 indikatorer och en helt anpassningsbar design. Den mobila MT4 -plattformen erbjuder handlare alla fördelar med den traditionella stationära handelsplattformen.

 

obrinvest MT4

 

Tillgängliga konton på LiquidityX

LiquidityX demo och live -konto

LiquidityX har en blandad/skiktad kontostruktur. Den lägsta startnivån eller kontonivån är grundläggande, följd av Gold och Platina upp till högsta nivå VIP. Minsta insättning är € 250 eller ett lika stort belopp i USD / GBP.

Skillnaderna och fördelarna med en högre nivå kan ses i följande tabell.

Grundläggande Gold platina Vip
Min. Sätt in 250EUR Min. Insättning 25000 € Min. Insättning 100000 € Min. Insättning 250000 €
EUR / USD 3.2 pips EUR / USD 2.9 pips EUR / USD 2.3 pips EUR / USD 1.8 pips
GBP / USD 3.6 pips GBP / USD 3.3 pips GBP / USD 2.7 pips GBP / USD 2.2 pips
USD / JPY 3.5 punkter USD / JPY 3.2 punkter USD / JPY 2.6 punkter USD / JPY 2.1 punkter
CRUDE Oil 0,12 $ CRUDE Oil 0,11 $ CRUDE Oil 0,10 $ CRUDE Oil 0,08 $
Market Buzz Market Buzz Market Buzz Market Buzz
Analytikers åsikter Analytikers åsikter Analytikers åsikter Analytikers åsikter
Presenterade idéer Presenterade idéer Presenterade idéer Presenterade idéer
Daglig marknadsanalys Daglig marknadsanalys Daglig marknadsanalys Daglig marknadsanalys
Webb-tv Webb-tv Webb-tv Webb-tv
1 gratis uttag 1 gratis uttag per månad 3 gratis uttag per månad inga avgifter

Insättningar och uttag kl LiquidityX

LiquidityX dra tillbaka

LiquidityX insättningar kan göras via olika betalningsleverantörer. Några möjliga insättningsalternativ är:

 • Kreditkort (Visa, MasterCard)
 • Elektroniska betalningar (e-plånböcker)
 • Banköverföring

Om du har använt de gratis uttagen (beroende på kontonivå) tillkommer en serviceavgift på 30 € för banköverföringar och 3.5% för kreditkort.

Fondsäkerhet: LiquidityX anser att kontosegregering är viktigt för att skydda den enskilda näringsidkarens integritet, medel och tillgångar. Dessutom separeras medel från sina företagskonton och deponeras i väletablerade internationella banker. LiquidityX söker högsta möjliga säkerhet för sina kunder.

Allmän säkerhet: LiquidityX säger att den endast använder den senaste hårdvaran och programvaran för att skydda alla relevanta datasystem. Strikta brandväggsprotokoll och SSL -programvara (Secure Sockets Layer) används för att skydda all data under överföring. Transaktioner modereras av nivå 1 PCI -efterlevnadstjänster för att lagra och hantera alla dina data och formulär på ett säkert sätt.

Hur är tjänsten på LiquidityX

Att få omedelbar support och assistans är viktigt för alla handlare, oavsett nybörjare eller proffs. Det är därför kl LiquidityX, får du inte bara en personlig kontochef, när du har finansierat ditt konto, men du kan också kontakta supporten dygnet runt. Om du stöter på problem eller behöver akut hjälp kan du kontakta SERVICE of LiquidityX på flera sätt.

 • Du kan ge dem en Ring at +30 21 1199 5046
 • Du kan e-mail dem på info@liquidityx.com
 • Du kan använda Live-Chat

Is LiquidityX reglerad och säker?

LiquidityX regleringsbluff?

Många nybörjare frågar sig om LiquidityX är en bluff eller legit företag. För närvarande, LiquidityX har en aktiv HCMC -licens och är därmed en EU -reglerad mäklare.

Hemsidan (www.liquidityx.kom du) drivs av Capital Securities SA, ett grekiskt värdepappersföretag, godkänt och reglerat av Hellenic Capital Market Commission (“HCMC”) med licensnummer 2/11/24.5.1994. Företaget är registrerat i Grekland under GEMI med registreringsnummer 31387/06/Β/94/18. Capital Securities SA är registrerat på 58, Metropoleos Street, 105 63, Aten, Grekland.

Capital Securities SA äger och driver ”LiquidityX" varumärke.

Du kan hitta mer information om licensen på HCMC: s webbplats.

Sammanfattning: Översyn av LiquidityX

Sammanfattar vår LiquidityX recension, Vi rekommenderar råvaru- och kryptoentusiaster, liksom nybörjare att titta på LiquidityX, på grund av det stora antalet läromedel, handelsverktyg och den intuitiva webbtradern. Men (som alltid) bör nybörjare alltid testa LiquidityX.com på ett gratis demokonto innan du börjar med ett levande konto. Efter att ha vant sig vid plattformen bör den första insättningen vara nästa steg. Det vore vettigt att diskutera dina personliga handelsmål med din kontohanterare också. Erfarna handlare kommer att gilla tillgängligheten av MetaTrader 4 som en handelsplattform. Vi rekommenderar starkt att aktiva kunder av LiquidityX bör kolla in de tillgängliga handelsverktygen som Tipranks eller Trading Central och alla dess funktioner.

Höjdpunkter är av LiquidityX

Gratis demokonto

+45 kryptovalutor

utnyttja upp till 1:30 / professionell upp till 1: 400

$ 250 min. deposition

Hur öppnar du ett konto på LiquidityX

Enligt regler måste varje ny kund genomgå några grundläggande kontroller för att säkerställa att du förstår riskerna med handel och är tillåtet att handla. När du öppnar ett konto kommer du troligen att bli ombedd att ange följande artiklar, så det är bra att ha dem till hands: En skannad färgkopia av ditt pass eller nationellt ID En räkning eller kontoutdrag från de senaste sex månaderna med din adress Du kommer också att behöva svara på några grundläggande frågor om efterlevnad för att bekräfta hur mycket handelserfarenhet du har. Det är därför bäst att ta minst tio minuter för att slutföra kontoöppningen. Även om du kan utforska demo-kontot omedelbart är det viktigt att notera att du inte kan göra några verkliga handelstransaktioner förrän du har godkänt efterlevnad, vilket kan ta upp till flera dagar beroende på din situation.

För att öppna ett konto på LiquidityX tryck bara på knappen nedan
80% av detaljhandelskontot förlorar pengar när de handlar med CFD med denna leverantör.

Ditt betyg på LiquidityX

LiquidityX-logo

Om du känner till den här mäklaren, vänligen skriv ett betyg. Du behöver inte kommentera för att betygsätta men gärna kommentera om du har en åsikt om denna mäklare.

Kommentarer om LiquidityX

12 Responses

 1. Jag började handla med detta företag förra veckan. Detta är ett demokonto, men jag gillar allt och funderar på att öppna ett riktigt handelskonto. Detta kräver bara $ 250. Detta är den minsta insättning som alla som vill starta Forex -handel kan göra.

 2. Kära Sven,
  Tack för bra pris och vi är glada att höra att du gillar vår service! Om det är något vi kan göra bättre är du alltid välkommen att kontakta oss på support-lx@liquidityx. Com.

 3. Kära Loris,
  Vi är glada att du var nöjd med vår service! Om du har annan feedback eller förslag, vänligen skriv till oss på support-lx@liquidityx.com. Vi vill gärna höra från dig.

 4. Sedan jag blev handlare har jag bytt många mäklare. Den första var en mycket välkänd mäklare, jag var tvungen att säga adjö till honom på grund av rekvoter som störde mig mycket under handeln. Efter det försökte jag ta kontakt med en annan mäklare, men det gick inte heller bra, eftersom de ger enorma spridningar och inte ens försökte återföra dem till sina tidigare värden. Jag är mycket glad att jag handlar med denna mäklare. Från min synvinkel är det den bästa mäklaren med bra spridningar och MetaTrader 4 -terminal. Dessutom har de en trevlig service Cashback, som tar med pengar för den skapade handelsomsättningen.

 5. Jag trodde aldrig att jag någonsin skulle kunna handla med CFD. För att vara ärlig förstod jag inte allt detta alls. Jag vill berätta att du behöver väldigt mycket och hitta rätt företag. När jag öppnade ett demokonto här insåg jag att jag gillar allt. Jag hade en känsla av att Metatrader 4 -handelsplattformen skapades just för mig. Låter roligt men det är det. Jag studerade allt i flera veckor och gjorde en insättning. Förresten, den minsta insättningen här är bara 250 dollar. Detta är det optimala beloppet för handel och för att öka detta ger mäklaren en hävstång på 1:30. Detta är inte en liten summa, det är normalt tills du blir en professionell erfaren handlare. Du kommer då att ha en hävstång på 1: 400. Cool, eller hur?

 6. Kära Ethan,
  Tack för att du delar din positiva handelsupplevelse med oss ​​och att du håller oss uppdaterade!

 7. Om du vill handla med en jämn och laglig mäklare rekommenderar jag dig att prova denna mäklare. Pengar tar ut 1-2 dagar för de mest populära metoderna. Det finns regler och licens.
  När det gäller handelsprogramvaran, här är MT4. Om du vill handla Forex känner du förmodligen denna handelsplattform.

  1. Kära Cristiano,
   Tack så mycket för att du tog dig tid att lämna oss detta underbara omdöme. Det är mycket uppskattat!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade *

Vad vill du handla med?

Vi har valt de bästa mäklarna, beroende på vad du vill handla mest.

Senaste uppdatering: september 2021