en English
nextmarkets
4.1
Märk 4.1 slut 5
4.1 av 5-stjärnor (baserat på 13 recensioner)
Utmärkt62%
Mycket bra15%
Genomsnitt8%
dålig0%
Fruktansvärd15%
70.5% av detaljhandelskontot förlorar pengar när de handlar med CFD med denna leverantör.

nextmarkets Erfarenheter och granskning

I denna granskning och test kommer vi att rapportera om våra nextmarkets upplevelser. Vi kommer att gå in på de viktigaste aspekterna och erbjuder dig också möjlighet att betygsätta och kommentera

De viktigaste fakta om nextmarkets

nextmarkets Trading Limited är ett dotterbolag till nextmarkets GmbH. nextmarkets Trading Limited grundades 2016 och hanterar de finansiella tjänsterna för nextmarkets GmbH, som grundades 2014. nextmarkets Trading Limited är ett företag registrerat på Malta (registreringsnummer C 77603) och licensierat och reglerat av MFSA som ett finansiella tjänsteföretag under licens IS/ 77603. nextmarkets har bland annat myntat begreppen coachfolio och samlat ihop investeringar.
nextmarkets granska höjdpunkter
💰 Minsta insättning i USD $100
💰 Handelskommission i USD $0
💰 Belopp för uttagsavgift i USD $0
💰 Tillgängliga handelsinstrument 8000

Det vi gillade och ogillade nextmarkets

Vad vi gillade med nextmarkets

Positiv nextmarkets erfarenheter för handlare kommer definitivt att ske från Coachfolio och Curated Investing. Båda är perfekta för nybörjare och även för avancerade handlare. Genom det avslappnade genomförandet kan vem som helst titta på professionella handelsmetoder och bestämma om de vill följa dem direkt eller inte. Coachfolio går ett steg längre och gör det möjligt för den privata investeraren (som liknar social handel) att kopiera transaktioner från en coach 1 till 1. Detta är möjligt från de minsta eurobeloppen och är därför också lämpligt för handlare med små konton. Handelsplattformen är väldigt modern och enkelt strukturerad och hjälper särskilt nybörjare att hitta sig så snabbt som möjligt. Under skapandet av order kan du välja hävstång fritt (inom ESMA-begränsningarna, om du inte låser upp som Pro). Alla produkter från kategoriaktierna är för närvarande tillgängliga som CFD, men kan handlas utan leverans och utan ytterligare provisioner eller minimiavgifter. I framtiden kommer också handel med klassiska fysiska aktier att vara möjlig.

De flesta spridningar är genomsnittliga till låga. Till exempel är DAX låg vid 1 punkt, men guldspridningen är ganska hög på 0.8. nextmarkets erbjuder innovativa CFD -produkter som en besparings -CFD eller CFD -korgar och tar inte ut några finansieringskostnader för långa positioner och hävstångseffekt 1: 1.

Coachport & Curated Investing

Fri aktiehandel

Hävstång fritt valbar (tillämpa ESMA) *

Modern och enkel handelsplattform

Vad vi ogillade med nextmarkets

Negativ nextmarkets erfarenheter kommer att inträffa för vissa handlare med brist på CFD-terminer. Speciellt för swinghandlare saknas för närvarande dessa produkter. Spreadarna är små på plats (EUR / USD, DAX) och å andra sidan något ökade (t.ex. guld). Vissa avancerade handlare kommer förmodligen att sakna ett ECN / RAW-konto med DMA / STP-körning. Annars saknas för vissa PayPal som betalningsalternativ för insättningar.

Inga CFD-futures

Ingen ECN / STP / DMA / RAW-kontomodell

Genomsnittliga spreadar

Ingen PayPal

Vilka handelstillgångar finns tillgängliga på nextmarkets

nextmarkets erbjudanden över 8000 olika handelsinstrument för handel.

Innovativa produkter som erbjuds inkluderar den så kallade Money Market CFD med en för närvarande fast prestanda på 1.25% pa Money Market CFD kan handlas dygnet runt från måndag till fredag ​​och lovar därmed maximal flexibilitet. För övrigt, nextmarkets erbjuder flera korg -CFD: er, var och en kan användas för att investera i en korg med aktier i olika sektorer.

Handelsinstrumenten inkluderar:

 • +21 valutapar / valutapar
 • +5 Råvaror
 • +7 index
 • +7000 aktier från följande länder (USA, DE, Storbritannien, Österrike, Spanien, Frankrike)
 • +1 Penningmarknads CFD
 • +1 Fastighetsindex CFD
 • +1 CFD för fastigheter
 • +1 Grön CFD
 • +1 Life Science CFD
 • +1 amerikanska Titans CFD

nextmarkets Granska och handelsvillkor

nextmarkets är en nykomling jämfört med sedan länge etablerade mäklare som CMC Markets eller XTB, men erbjuder intressanta och innovativa funktioner som ingen annan mäklare för närvarande erbjuder i denna form. nextmarkets är den första mäklaren som erbjuder såväl Curated Investing som Coachfolio som ett verktyg för privata handlare. Syftet är att stödja näringsidkarna och på så sätt öka kvoten för framgångsrika handlare. nextmarkets är en market maker och erbjuder inte ECN/RAW- eller STP/DMA -konton, vilket inte är förvånande med tanke på de tjänster som erbjuds. De allmänna betygen av nextmarkets är positiva, vilket redan kan ses i appens betyg. Allmänna avgifter är inte tillgängliga. Spridningarna kl nextmarkets är ofta små, bara ökade på platser. Inlärningsvideor och webbinarier är också tillgängliga för nybörjare.

nextmarkets grundades av före detta ayondo -grundaren Manuel Heyden och hans bror Dominic. Bröderna Heyden har insett problemen med den sociala handelsplattformen ayondo. Därför, nextmarkets försöker lösa problemen med social handel genom Coachfolio och Curated Investing samtidigt som de mest intressanta aspekterna behålls (som att kopiera framgångsrika handlare).

Vi har skrivit en separat artikel för de handlare som inte känner till Curated Investing. Kort sagt: Curated Investing tar privata investerare för hand och stöder dem med tränare och professionella handlare. På detta sätt är det möjligt att kartlägga eller kopiera enskilda idéer från utvalda topphandlare.

 

Vad är Coachfolio?

Coachfolio möjliggör automatisk kopiering av alla affärer för en vald coach. Du kopierar portföljen för den valda Pro Trader och deltar direkt i resultatet. Du kan antingen följa alla tränare eller endast valda tränare och därmed skapa en bred spridd portfölj. Detta fungerar redan med mindre insättningar. Utvecklingen av coachportföljen uppdateras i realtid.

När du använder Coachfolio handlas alla handelsinstrument automatiskt, dvs. index, aktier, valutor, råvaror, kryptor, obligationer och ETF. Detta beror på att dessa är en integrerad del av Coachfolio-kategorierna och inte kan avmarkeras just nu.

Tillgänglig handelsprogramvara och plattform på nextmarkets

Handelsmjukvaran från nextmarkets fokuserar på den specialutvecklade Webtrader, samt deras mobilapp. Populära handelsplattformar som MetaTrader 4 eller MetaTrader 5 (från 2022) lades till senare på begäran av kunder. Vissa ytterligare erbjudanden som Coachfolio och Curated Investing är dock inte möjliga via MT4- och MT5-strukturen.

Vi rekommenderar att befintliga MetaTrader-användare testar Webtrader från nextmarkets. Webtradern uppfyller de flesta av handlarnas önskemål och erbjuder även vissa funktioner för diagramanalys. Följande bild visar några populära indikatorer som RSI, Bollinger eller Pivots.

Beställningsmask of nextmarkets är elegant löst. Du kan göra beställningar antingen i enheter eller med ett valt belopp som lång eller kort position. Hävstången kan också väljas fritt (upp till 1: 100 som Pro Trader och max. 1:30 som normal handlare). Praktiskt är också displayen "obligatorisk marginal" som visar hur mycket kapital som behövs för att öppna positionen. Dessutom kan du se poängvinst eller förlust för den valda storleken. Självklart kan du välja mellan Market Order (omedelbar exekvering) och Entry Order (val av post t.ex. DAX 12050).

Mobilhandelsappen från nextmarkets är mycket intuitivt modernt och extremt populärt. Med 4.7 av 5 stjärnor och över 700 betyg kan de flesta handelsappar ta ett blad ur din bok. Appen finns för både iOS och Android och kan även användas med surfplattor. De flesta funktioner som i Webtrader kan också användas i mobilappen. Diagramanalysfunktionerna är dock något mer begränsade.

Tillgängliga konton på nextmarkets

nextmarkets endast erbjudanden en kontotyp och skiljer sig drastiskt från de flesta andra mäklare i detta avseende. Det finns varken ett ECN -konto med RAW -provisioner eller ett separat DMA/STP -konto. På den negativa sidan för vissa handlare finns det inget ECN- eller DMA/STP -konto tillgängligt. På den positiva sidan har dock varje handlare samma villkor och betygsätts inte efter insättningens storlek. Detta innebär att varje handlare behandlas lika och rättvist. Dessutom finns det ingen förvirring när ett konto öppnas på grund av olika kontotyper eller regler. Ett islamiskt konto erbjuds för närvarande inte av nextmarkets. Demokontot är tillgängligt gratis och obegränsat.

Emellertid nextmarkets jämför sig inte bara med CFD- och Forex -mäklare, utan också med onlinemäklare, som nextmarkets kommer snart att erbjuda gratis aktiehandel. En direkt jämförelse kan göras från följande tabell.

Online Mäklare nextmarkets
Inga kontohanteringsavgifter ✔️ ✔️
Handel utan hävstång möjlig * ✔️ ✔️
Inga uttagsavgifter ✔️ ✔️
Spridningar på XETRA-nivå ✔️ ✔️
Inga utdelningsavgifter ** ✔️
Inga beställningsavgifter ✔️
Handel med hävstång möjlig ✔️
Handelsbussar ingår ✔️
Smarta finansiella produkter ingår ✔️

* Handlar vidare nextmarkets sker för närvarande via CFD. Därför innehas inte andelen fysiskt och investeraren har ingen rösträtt.

** I vissa fall tar online-mäklare ut en avgift för utdelning

Insättningar och uttag kl nextmarkets

nextmarkets erbjudanden flera betalningsalternativ för insättningar och uttag. I detta fall tas inga avgifter ut för varken utbetalningar eller insättningar. Med en liten minsta insättning på 100 € kan även handlare med ett litet konto bli aktiva nextmarkets.

nextmarkets erbjuder för närvarande följande betalningsalternativ:

 • Banköverföring
 • Kreditkort (Visa, Mastercard)
 • Trustly

Kreditkort och Trustly-insättningar behandlas omedelbart.

Hur är tjänsten på nextmarkets

Handlare har sannolikt goda erfarenheter av service av nextmarkets. Erbjudandet om livechatt kan utökas. Tjänsten för tyska kunder sköts av nextmarketskontoret i bland annat Köln. Adressen till kontoret är: nextmarkets GmbH - Friesenstraße 50, 50670, Köln. Kundtjänsten är tillgänglig Måndag till fredag ​​från 09: 00 till 18: 00 timmar via:

 • Telefon: + 49 221 98259 007
 • Kontaktformulär

Is nextmarkets reglerad och säker?

nextmarkets är ansedd och reglerad. nextmarkets Trading Limited är ett företag registrerat på Malta (registreringsnummer C 77603) och licensierat och reglerat av Malta Financial Services Authority (MFSA) som ett finansiella tjänsteföretag under licens IS/ 77603.

På grund av MFSA -förordningen nextmarkets omfattas också av EU/Esma -riktlinjerna och därför även av hävstångsbegränsningarna. MFSA anses vara något högre av de flesta handlare än den jämförbara CySEC -förordningen, som är lite diskrediterad av vissa handlare.

Mer information finns på MFSA-webbplats.

Sammanfattning: Översyn av nextmarkets

Sammanfattningsvis vår nextmarkets erfarenhet kan beskrivas som övervägande positivt. Eftersom nextmarkets har bara varit aktiv i några år, mäklarscenen är redan blandad. Särskilt handel nybörjare övertygas snabbt av nextmarkets med användbara handelsverktyg som Curated Investing, Coachfolio och den intuitiva Webtrader.

Höjdpunkter är av nextmarkets

hävstång max. 1:30 - Pro 1: 100

Curated Investing & Coachfolio

Gratis demo-konto för nybörjare

Över 8000 handelsinstrument

Hur öppnar du ett konto på nextmarkets

Enligt reglering måste varje ny kund genomgå några grundläggande kontroller för att säkerställa att du förstår riskerna med handel och är upptagen till handel. När du öppnar ett konto kommer du troligen att bli ombedd att ha följande artiklar, så det är bra att ha dem till hands:

En skannad färgkopia av ditt pass eller ditt nationella ID
En elräkning eller kontoutdrag från de senaste sex månaderna med din adress

Du måste också svara på några grundläggande efterlevnadsfrågor för att bekräfta hur mycket handelserfarenhet du har. Det är därför bäst att ta minst 10 minuter för att slutföra kontoprocessen.

Även om du kan utforska demo-kontot omedelbart är det viktigt att notera att du inte kan göra några verkliga handelstransaktioner förrän du har godkänt efterlevnad, vilket kan ta upp till flera dagar beroende på din situation.

För att öppna ett konto på nextmarkets tryck bara på knappen nedan
70.5% av detaljhandelskontot förlorar pengar när de handlar med CFD med denna leverantör.

Ditt betyg på nextmarkets

nextmarkets

Om du känner till den här mäklaren, vänligen skriv ett betyg. Du behöver inte kommentera för att betygsätta men gärna kommentera om du har en åsikt om denna mäklare.

Kommentarer om nextmarkets

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade *

Vad vill du handla med?

Vi har valt de bästa mäklarna, beroende på vad du vill handla mest.

Senaste uppdatering: september 2022