en English
OBRinvest
4
Märk 4 slut 5
4 av 5-stjärnor (baserat på 3 recensioner)
Utmärkt67%
Mycket bra0%
Genomsnitt0%
dålig33%
Fruktansvärd0%
80% av detaljhandelskontot förlorar pengar när de handlar med CFD med denna leverantör.

OBRinvest Erfarenheter och granskning

I denna granskning och test kommer vi att rapportera om våra OBRinvest upplevelser. Vi kommer att gå in på de viktigaste aspekterna och erbjuder dig också möjlighet att betygsätta och kommentera

De viktigaste fakta om OBRinvest

OBRinvest erbjuder CFD- och FX -handelstjänster för både nybörjare och professionella handlare. Webbplatsen www.obrinvest.com/eu drivs av OBR Investments Limited, ett cyperns investeringsföretag, godkänt och reglerat av Cyprus Securities and Exchange Commission med CIF -licensnummer 217/13.
OBRinvest granska höjdpunkter
💰 Minsta insättning i USD $250
💰 Handelskommission i USD $0
💰 Belopp för uttagsavgift  1 gratis uttag per månad
💰 Tillgängliga handelsinstrument 360

Det vi gillade och ogillade OBRinvest

Vad vi gillade med OBRinvest

I detta OBRinvest granskning vill vi lyfta fram dessa positiva aspekter: OBRinvest erbjuder ett utomordentligt brett utbud av kryptovalutor som kan handlas mot EUR/USD/GBP. Totalt finns mer än 45 kryptovaluta -par tillgängliga, vilket är mycket mer än de flesta FX- och CFD -mäklare erbjuder. Varuhandlare kommer gärna att höra det OBRinvest ger tillgång till ett brett utbud av varor/jordbruksprodukter, inklusive även exotiska sådana som vete, apelsiner, kakao, sojabönor, kaffe, virke eller zink och aluminium. När det gäller handelsplattformen OBRinvest erbjuder sin egenutvecklade Webtrader, som är mycket intuitiv och lätt att använda för handel med nybörjare. Det erbjuder dock fortfarande tillräckligt med flexibilitet och handelsverktyg för professionella handlare. OBRinvest erbjuder tillgång till Tipranks, Trading Central och Market buzz för aktiva kunder. Dessutom erbjuds kunder tillgång till analytikervyer, utvalda idéer, ekonomisk insikt, daglig marknadsanalys och en webb -TV. Till råga på det finns inga provisioner eller insättningsavgifter och gratis uttag (beroende på kontonivå)

+45 kryptovalutor

Brett utbud av råvaru-CFD: er

Kryptovalutor kan handlas mot EUR / USD / GBP

Lärande material och handelsverktyg

Vad vi ogillade med OBRinvest

I vår OBRinvest granskning vill vi lyfta fram dessa negativa aspekter: Spreads för Basic-kontot kan sänkas lite, eftersom de är något över genomsnittet. Sammantaget ogillar vi den differentierade kontostrukturen som blev populär hos de flesta mäklare de senaste åren. Om kontot har varit / är inaktivt i mer än en månad debiteras inaktivitetsavgifter på 80 € per månad.

Lite över genomsnittliga spreadar för Basic tier

Avgifter för inaktivitet

Nivåiserad kontostruktur

Vilka handelstillgångar finns tillgängliga på OBRinvest

OBRinvest handelstillgångar

OBRinvest är en CFD & FX mäklare som erbjuder flera tillgångsklasser. De har en mängd olika handelsinstrument som kan nås från deras webbplats och erbjuder ett brett utbud av investeringar för alla investerare som är intresserade av finansmarknaderna. OBRinvest erbjuder över 360 olika handelsinstrument

Dessa inkluderar bland annat.

 • +36 index
 • +203 lager
 • +22 varor
 • +45 krypton
 • +55 valutor
 • +2 ETF

OBRinvest Granska och handelsvillkor

OBRinvest översyn

Sedan grundandet i 2013, OBRinvest har samlat mycket ånga och uppmärksamhet från detaljhandeln och professionella handlare över hela Europa. Den egenutvecklade handelsplattformen för OBRinvest (webtrader) är inte bara användarvänlig och lämplig för nybörjare utan också mångsidig nog att till och med glädja professionella handlare. Om du är en nybörjare för handel och vill se deras plattform i aktion kan du helt enkelt titta på deras webbplats - The webbhandlare is tillgänglig utan att logga in. Du kommer att se alla levande priser på tillgängliga instrument för OBRinvest.

Du kan enkelt kontrollera spridningarna i webtradern eller om du vill beräkna kostnaden för en imaginär / planerad handel kan du använda deras tillgångskalkylator. Du får insikter i kostnadsstrukturen för OBRinvest. Dessutom anpassas kostnads- och avgiftsstrukturen individuellt till kontonivån. Det finns fyra nivåer och nivåerna beror på ditt kontos storlek.

Det finns mer än 360 handelsinstrument tillgänglig för OBRinvest och flera kryptovalutor för kryptoentusiaster. En jättestor 45 kryptor / valutor. Alla kryptor kan handlas mot USD/EUR/GBP. OBRinvest webbplatsen är ny och väl utformad och handlare bör hitta all viktig information ganska enkelt.

OBRinvest erbjuder många ytterligare handelsfunktioner som tillgång till TradingCentral, Market Buzz, Analytikervyer, Utvalda idéer, Ekonomisk insikt, Daglig marknadsanalys och en webb -TV. Dessutom, OBRinvest erbjuder mycket olika läromedel. 

OBRinvest webbinar e -bok

På grund av nya bestämmelser från Financial Conduct Authority (FCA), OBRinvest erbjuder inte längre CFD på virtuella valutor (kryptovalutor) för invånarna i Storbritannien.

Prisvinnare OBRinvest

OBRinvest vann 2021 BrokerCheck Priset "Bästa kryptomäklare Europa". Vi bestämde oss för att tilldela OBRinvest på grund av den stora mängden tillgängliga kryptoinstrument, liksom deras gynnsamma handelsvillkor. Till råga på allt tror vi verkligen på fondens säkerhet och allmänna säkerhet vid OBRinvest är högre än de flesta "traditionella" kryptobörser på grund av regleringen av OBRinvest.

 

OBRinvest BrokerCheck Award

Tillgänglig handelsprogramvara och plattform på OBRinvest

OBRinvest handelsplattform webbtrader

OBRinvest erbjuder två separata handelsplattformar. Handlare kan antingen välja den populära MetaTrader 4 eller deras egen webtrader. Naturligtvis är båda tillgängliga via mobil, surfplatta och stationär dator.

Medan mer erfarna handlare vanligtvis föredrar den utbredda MetaTrader 4 (MT4), uppmuntrar vi handlare (särskilt nybörjare) att ta en titt på den egenutvecklade webbplattformen från OBRinvest. Du kan till och med se Webtrader direkt på webbplatsen utan att logga in.

All viktig information som spread, hävstång, marginalkrav eller point / pip-värde är direkt synlig. Den minsta storleken på handeln skulle vara 0.01. Särskilt nybörjare föredrar Webtrader framför MT4

Tillgängliga konton på OBRinvest

OBRinvest konto

OBRinvest har en uppdelad kontostruktur. Den lägsta nivån eller nivån är Grundläggande följd av Gold och Platina upp till högsta nivå VIP. Minsta insättning är € 250 eller ett lika stort belopp i USD / GBP.

Skillnaderna och fördelarna med en högre nivå kan ses i följande tabell.

Grundläggande Gold platina Vip
Min. Sätt in 250EUR Min. Insättning 25000 € Min. Insättning 100000 € Min. Insättning 250000 €
EUR / USD 3.2 pips EUR / USD 2.9 pips EUR / USD 2.3 pips EUR / USD 1.8 pips
GBP / USD 3.6 pips GBP / USD 3.3 pips GBP / USD 2.7 pips GBP / USD 2.2 pips
USD / JPY 3.5 punkter USD / JPY 3.2 punkter USD / JPY 2.6 punkter USD / JPY 2.1 punkter
CRUDE Oil 0,12 $ CRUDE Oil 0,11 $ CRUDE Oil 0,10 $ CRUDE Oil 0,08 $
Market Buzz Market Buzz Market Buzz Market Buzz
Analytikers åsikter Analytikers åsikter Analytikers åsikter Analytikers åsikter
Presenterade idéer Presenterade idéer Presenterade idéer Presenterade idéer
Daglig marknadsanalys Daglig marknadsanalys Daglig marknadsanalys Daglig marknadsanalys
Webb-tv Webb-tv Webb-tv Webb-tv
1 gratis uttag 1 gratis uttag per månad 3 gratis uttag per månad inga avgifter

Insättningar och uttag kl OBRinvest

OBRinvest tillbakadragande

OBRinvest insättningar kan göras via olika betalningsleverantörer. Några av de möjliga insättningsalternativen är:

 • Kreditkort (Visa, MasterCard)
 • Elektroniska betalningar (e-plånböcker)
 • Banköverföring

Om du har använt de gratis uttagen (beroende på kontonivå) tillkommer en serviceavgift på 30 € för banköverföringar och 3.5% för kreditkort.

Fondsäkerhet: OBRinvest anser att kontosegregering är viktigt för att skydda den enskilda näringsidkarens integritet, medel och tillgångar. Dessutom separeras medel från sina företagskonton och deponeras i väletablerade internationella banker. OBRinvest söker högsta möjliga säkerhet för sina kunder.

Säkerhet: OBRinvestanvänder den senaste hårdvaran och programvaran för att skydda alla datasystem. Strikta brandväggsregler och SSL -programvara (Secure Sockets Layer) används för att skydda all data under överföring. Transaktioner modereras av nivå 1 PCI -efterlevnadstjänster för att lagra och hantera alla dina data och formulär på ett säkert sätt.

Hur är tjänsten på OBRinvest

OBRinvest kontakta supporttjänsten

Att ha snabb och pålitlig tillgång till support är viktigt för alla näringsidkare. Det är därför kl OBRinvestDu kommer att få en personlig kontochef, när du har finansierat ditt konto. Om du stöter på problem eller behöver akut hjälp kan du kontakta SERVICE of OBRinvest på flera sätt.

 • Du kan ge dem en Ring at +357 2 526 2740
 • Du kan e-mail dem på info@obrinvest.com
 • Du kan använda Live-Chat

Is OBRinvest reglerad och säker?

OBRinvest reglering

Många nybörjare frågar sig om OBRinvest är en bluff eller legit företag. För närvarande, OBRinvest har en aktiv CySEC -licens och är därmed en EU -reglerad mäklare.

Denna webbplats (www.obrinvest.kom du) drivs av OBR Investments Limited, ett cypriotiskt investeringsföretag, auktoriserat och reglerat av Cyprus Securities and Exchange Commission med CIF-licensnummer 217/13. OBR Investments Limited ligger på 12 Archiepiskopou Makariou Avenue III, Office No. 201, ZAVOS KRISTELLINA TOWER, 4000, Mesa Geitonia, Limassol, Cypern.

OBR Investments Limited äger och driver ”OBRinvest" varumärke.

Du hittar mer information om licensen på CySEC webbplats.

Sammanfattning: Översyn av OBRinvest

Sammanfattar vår OBRinvest recension, vi skulle rekommendera krypto- och nybörjarhandlare att titta på OBRinvest, på grund av det stora antalet läromedel, handelsverktyg och intuitiv webbtrader. Nya handlare bör dock testa OBRinvest.com på ett gratis demokonto innan du börjar med ett live -konto för att vänja dig vid plattformen. Erfarna handlare kommer att gilla tillgängligheten av MetaTrader 4 som en handelsplattform. Vi rekommenderar också att kunder av OBRinvest bör kolla in de tillgängliga handelsverktygen som Tipranks eller Trading Central och alla dess funktioner.

Höjdpunkter är av OBRinvest

Gratis demo-konto för nybörjare

Minsta insättning på 250 €

utnyttja upp till 1:30 / professionell upp till 1: 400

Kryptovalutor som kan handlas mot EUR / USD / GBP

Hur öppnar du ett konto på OBRinvest

Enligt regler måste varje ny kund genomgå några grundläggande kontroller för att säkerställa att du förstår riskerna med handel och är tillåtet att handla. När du öppnar ett konto kommer du troligen att bli ombedd att ange följande artiklar, så det är bra att ha dem till hands: En skannad färgkopia av ditt pass eller nationellt ID En räkning eller kontoutdrag från de senaste sex månaderna med din adress Du kommer också att behöva svara på några grundläggande frågor om efterlevnad för att bekräfta hur mycket handelserfarenhet du har. Det är därför bäst att ta minst tio minuter för att slutföra kontoöppningen. Även om du kan utforska demo-kontot omedelbart är det viktigt att notera att du inte kan göra några verkliga handelstransaktioner förrän du har godkänt efterlevnad, vilket kan ta upp till flera dagar beroende på din situation.

För att öppna ett konto på OBRinvest tryck bara på knappen nedan
80% av detaljhandelskontot förlorar pengar när de handlar med CFD med denna leverantör.

Ditt betyg på OBRinvest

OBRinvest

Om du känner till den här mäklaren, vänligen skriv ett betyg. Du behöver inte kommentera för att betygsätta men gärna kommentera om du har en åsikt om denna mäklare.

Kommentarer om OBRinvest

10 Responses

 1. Denna mäklare är mycket lämplig för långsiktig handel. Det är reglerat och säkerställer ett bra genomförande, men det som gör detta företag speciellt är ett mycket bra val av finansiella instrument. Jag råder dig att gå till deras officiella webbplats och på sidan Trade ser du Webtrader. Det är en mycket bra webbhandelsplattform. Jag har inte sett något mer användarvänligt. Dess layout är genomtänkt och du kan se tillgångar bekvämt arrangerade i den vänstra menyn. Så du kan bedöma hur många tillgångar mäklaren erbjuder. Jag uppskattar särskilt valet av index här. Många av dem såg jag för första gången. Valet av krypto är också bra. När det gäller valet av valutor är det ganska standard och det är svårt att överraska här.

 2. hedningen Carlos,
  Tack för att du kan recensera något positivt! Siamo semper lieti di aiutare i nostri clienti e apprezziamo molto il tempo che ha dedicato per scrivere questa recensione.

 3. Det är viktigt att du känner glädje av det du gör. Endast i detta fall kommer det att bli framgång.
  När jag öppnade en OBRinvest demo -konto eftersom jag var intresserad. Efter ett tag insåg jag att det ger mig nöje och kan hjälpa mig att tjäna riktiga pengar.
  Jag handlar nu på ett levande handelskonto.

 4. hedning Natan,
  Tack för att du kan recensera något positivt! Siamo semper lieti di aiutare i nostri clienti e apprezziamo molto il tempo che ha dedicato per scrivere questa recensione.

 5. Det finns många mäklare och när jag bestämde mig för att börja handla hade jag ett problem: jag kunde inte välja en mäklare. Nästan en vecka gick och jag öppnade en OBRinvest konto. Låt mig förklara varför. Det är mycket viktigt att mäklaren är ärlig och laglig. Det är pengar. Jag förstår att alla är rädda för att förlora pengar. OBRinvest regleras av CySEC. Detta innebär att mäklaren har allt den behöver för att ge bra och rättvisa handelsvillkor. Dessutom, med en reglerad mäklare, är din insättning försäkrad mot bedrägliga handlingar. Det inger förtroende.
  Denna mäklare har också en liten hävstångseffekt och motiverar handlare att handla bättre och få status som en professionell handlare och först då få en högre hävstång. Jag tror att detta är korrekt.

 6. Först var det lite svårt, ibland tjänade jag lite, sedan tappade jag det. Men jag var inte lat för att titta igenom utbildningsmaterial på mäklarens hemsida och det började bli bättre. Mäklaren erbjuder också ytterligare verktyg som Trading Central, Tips ranks och kostnadskalkylator. I allmänhet kan jag tjäna lika mycket med OBRinvest som jag skulle få med ett anständigt offlinejobb, om inte mer. Jag är också nöjd med deras mobilapplikation – den saktar inte ner och är lätt att använda.

 7. Caro Herman,
  grazie per la tua positiva testimonianza, siamo felici di sapere che hai avuto una piacevole esperienza con noi e di averla condivisa su questo piattaforma. La ringraziamo.

 8. Jag blev positivt överraskad av OBRinvest, eftersom jag inte hade hört talas om det här företaget innan jag började handla. För ungefär ett år sedan rekommenderade min vän företaget OBRinvest. Jag registrerade mig hos företaget och allt passar mig, webbplatsen är användarvänlig, navigeringen är bra, det finns en mobilapplikation, det finns en demoversion för nybörjare. Jag har inga problem med betalningarna. Jag rekommenderar dem.

 9. Gentile klient,
  La ringraziamo vivamente per il tempo dedicato nel lasciare una positiva recensione su di noi. Siamo davvero felici di sapere che la sua esperienza con OBRInvest sia stata veramente buona. La soddisfazione dei nostri clienti è per noi al primo posto e la sua testimonianza è la prova del nostro duro lavoro. Speriamo di continuare a fornirvi la migliore esperienza di trading online che voi meritate.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade *

Vad vill du handla med?

Vi har valt de bästa mäklarna, beroende på vad du vill handla mest.

Senaste uppdatering: september 2022