en English
t1markets
3.2
Märk 3.2 slut 5
3.2 av 5-stjärnor (baserat på 5 recensioner)
Utmärkt20%
Mycket bra40%
Genomsnitt0%
dålig20%
Fruktansvärd20%
80% av detaljhandelskontot förlorar pengar när de handlar med CFD med denna leverantör.

T1Markets Erfarenheter och granskning

I denna granskning och test kommer vi att rapportera om våra T1Markets upplevelser. Vi kommer att gå in på de viktigaste aspekterna och erbjuder dig också möjlighet att betygsätta och kommentera

De viktigaste fakta om T1Markets

T1Markets är en ganska ny CFD- och valutamäklare belägen och reglerad på Cypern. T1Markets är handelsnamnet på General Capital Brokers Ltd (GCB) med registreringsnummer HE345774.
T1Markets granska höjdpunkter
💰 Minsta insättning i USD $250
💰 Handelskommission i USD $0
💰 Belopp för uttagsavgift i USD $30
💰 Tillgängliga handelsinstrument 160

Det vi gillade och ogillade T1Markets

Vad vi gillade med T1Markets

I vår T1Markets översyn vi gillade erbjudandet kryptovaluta mest. Med över 30 CFD -kryptovalutor T1Markets är värd en andra titt för kryptoentusiaster. T1Markets är en modern mäklare med en ny infrastruktur. Deras webbplats är i toppklass och du kan snabbt komma åt all relevant information. T1Markets erbjuder ett brett utbud av läromedel. Tillgängligt material är: VOD, kurser, artiklar, e-böcker, självstudier. För att hålla handlare uppdaterade med nyheter T1Markets erbjuder också en ekonomisk kalender.

Mer än 30 kryptovalutor

Modern infrastruktur

Krypto mot USD, EUR, GBP

Många läromedel

Vad vi ogillade med T1Markets

I vår T1Markets översyn vi gillade minst kontonivåerna. Vi förstår orsaken bakom det, att ge kunden ett incitament att sätta in mer och därmed handla en högre volym. Vi föredrar det dock om det bara finns ett enda kontonivå som gör det rättvisare för små handlare med små konton. Spridningarna på low-end-nivåerna kan bli lite bättre. Inaktivitetsavgiften och uttagsavgiften är en annan liten negativ punkt.

Kontonivåer

Inaktivitetsavgift

”Endast” 160 handelstillgångar

Ovan genomsnitt sprider sig på silverkonton

Vilka handelstillgångar finns tillgängliga på T1Markets

t1markets handelstillgångar

T1Markets.com erbjuder över 160 olika handelsinstrument. Vilket är lite lägre jämfört med den genomsnittliga mäklaren. I alla fall, T1Markets erbjuder en mängd över genomsnittet kryptovalutor men har lite brist på tillgängliga aktier. CFD Futures är tillgängliga och använder olika framtida kontrakt som underliggande från olika börser som ICE eller CME som underliggande.

At T1Markets kan handla en mängd olika internationella marknader som index-CFD: er, CFD-aktier, CFD: er för valutor, CFD-varor, ädelmetall-CFD: er, kryptovaluta CFD. Du kan välja mellan över 100 olika aktier från hela världen.

T1Markets erbjuder stora och mindre valutor, men också de exotiska valutorna som den amerikanska dollarn vs sydindisk rupie. Några tillgängliga CFD -varor är klassiska produkter som olja, men också exotiska produkter som kaffe, kakao, bomull, apelsinjuice eller koppar. T1Markets.com erbjuder en mängd olika CFD: er från kända kryptovalutor till andra mer exotiska. Du kan välja att handla med de mest populära kryptorna som Bitcoin, Ethereum, Ripple eller Litecoin. Det finns också fler exotiker som Cardano, Babel, Lisk, Quantreum, Swisscoin, Stellar eller Verge.

Bland de tillgängliga instrumenten finns:

  • +45 valutapar / valutapar
  • +20 varor
  • +20 index
  • +45 aktier
  • +30 kryptovalutor
  • +3 metaller

T1Markets Granska och handelsvillkor

t1markets översyn

Vår T1Markets recension och erfarenhet är blandad. Den moderna infrastrukturen och deras varierade utbud av kryptovalutor är ett stort plus, medan deras kontonivåer är negativa i våra ögon. T1Markets delar upp kunder i tre olika konton: Silver, Gold och Platinum.

Spreadarna och swapparna beror på kontoens status. När du har nått platinakontot kommer spreadarna och swapparna att vara snäva, men spreadarna kan vara bättre för silverkonton. T1Markets tar inte ut några handelskommissioner och ger ett platt 0% provisionslöfte.

De kommersiella tillgångarna som erbjuds täcker en mängd olika internationella marknader. T1Markets erbjuder till och med exotiska valutapar med valutor som ungerska forint, Singapore dollar eller sydafrikanska rand. De erbjuder CFD på exotiska kryptovalutor som Lisk, Quantreum, Cardano, Babel, Swisscoin, Stellar eller Verge, men också populära sådana som Bitcoin, Ethereum, Ripple eller Litecoin.

T1Markets har ett snabbt genomförande av order/handelspositioner, garanterat av SAS 70-certifierade datacenter. Den tillgängliga handelsprogramvaran bygger huvudsakligen på den populära MetaTrader 4, som kan nås via PC, från webben och den mobila smarttelefonen/surfplattan.

Vad är speciellt med T1Markets? Om du stöter på några problem eller har förslag kan du till och med kontakta ledningen via ett separat kontaktformulär. För att säkerställa snabba och smidiga insättningar och uttag har du möjlighet att välja mellan flera betalningsmetoder. PayPal är tyvärr inte tillgängligt.

Tillgänglig handelsprogramvara och plattform på T1Markets

t1markets handelsplattform

T1Markets erbjuder flera alternativ som handelsplattform. T1Markets ger dig tillgång till MetaTrader4 (MT4), en populär programvara för stationär handel, eller en mobilapplikation eller webbtrader.

MetaTrader 4: T1Markets fokuserar på den mest använda handelsprogramvaran i världen som är MetaTrader 4. MetaTrader 4 är en robust, snabb och flexibel handelsprogramvara som kan användas på både MAC- och Windows -datorer. När du har registrerat dig hos T1Markets, kan du deras handelsplattform genom ett gratis demokonto.

 

Webtrader: T1Markets erbjuder MT4 som en WebTrader om du vill komma åt ditt konto från en annan dator. Du kan logga in och använda de flesta funktioner som finns i vanlig MT4. Du kommer dock inte att kunna se dina skrivbordsinställningar. Du kan dock komma åt dina öppna positioner, ändra dem eller öppna nya.

Mobil-app: T1Markets har anslutit sina handelsservrar till mobilapplikationen MT4. Du kan komma åt dina medel och handla var som helst, så länge du har din smartphone med dig. Appen är tillgänglig för både Android- och Apple -användare. Handelsappen är användbar om du vill handla medan du är hemifrån.

Tillgängliga konton på T1Markets

t1markets demokonto

Det finns tre olika typer av konton på T1Markets: Silver, guld och platina. Varje status erbjuder olika villkor och fri tillgång till ytterligare tjänster. Vilken typ av konton du har beror på dina insättningar, kapital och handelsbeteende. När du har registrerat dig ringer din kontoansvarige dig för att hjälpa dig med installationen och allt annat du behöver för att komma igång snabbt. Din kontoansvariga bestämmer vilken kategori ditt konto ska falla i.

Mer information finns i följande tabell:

Silver Gold Platina
Insättningskommission 0% 0% 0%
Spreads från och med 0.07 0.05 0.03
Max hävstång upp till 1:200 1:400 1:500
Sprid EUR / USD 28 20 18
Gold 80 70 60
Råolja 250 200 200
Uttagsprocess 5 DAYS 5 DAYS 5 DAYS
Nyhetsvarning
fri VPS
Account Manager
Webbinarier och videor
islamisk
24 / 5 Support
Femte decimal (Forex)
Säkring
Byt rabatt 0% 25% 50%

Insättningar och uttag kl T1Markets

Betalningsalternativ: T1Markets.com erbjuder ett brett utbud av betalningsalternativ. Dess betalningsalternativ inkluderar Trustly, Inatec (PowerCash), Isignthis, SolidPay, Inpay och Paydoo. Dessutom har handlare möjlighet att göra en insättning via Neteller, Visa, Mastercard, Maestro, SafeCharge, Paysafe, Skrill och Wire Transfers.

Fondsäkerhet: T1Markets anser att kontosegregering är viktigt för att skydda den enskilda näringsidkarens integritet, medel och tillgångar. Dessutom separeras medel från sina företagskonton och deponeras i väletablerade internationella banker. T1Markets söker högsta möjliga säkerhet.

Säkerhet: T1Markets använder den senaste hårdvaran och programvaran för att skydda alla datasystem. Strikta brandväggsregler och SSL -programvara (Secure Sockets Layer) används för att skydda all data under överföring. Transaktioner modereras av nivå 1 PCI -efterlevnadstjänster för att lagra och hantera alla dina formulär på ett säkert sätt.

Liksom alla andra reglerade mäklare kommer uttag endast att ske mot kunden. T1Markets kommer inte att göra uttag till någon annan tredje part eller anonymt konto.

T1Markets förbehåller sig rätten att debitera a uttagsavgift till ett belopp som är lika med 50 EUR (eller motsvarande belopp enligt valutan i kundens handelskonto) om det är obetydligt (endast en enskild position placerad på handelskontot) eller ingen handelsaktivitet på kundens handelskonto före inlämnande av begäran om uttag. Om kunden vill ta ut mindre än 100 € kan ytterligare avgifter tillkomma och du kommer att informeras i förväg om detta.

Hur är tjänsten på T1Markets

T1Marketskundtjänst är ofta tillgänglig. I våra tester har vi försökt kontakta T1markets tjänster och varje gång kunde vi kontakta vår kontohanterare eller en kollega direkt. Om du behöver eller vill ha hjälp finns det några möjliga sätt att kontakta T1markets tjänsten.

Du kan ringa dem via telefon, kontakta dem via Live Chat, mejla dem eller använda deras kontaktformulär. Deras telefontjänst är tillgänglig från måndag till söndag: från 07:00 till 17:00 GMT.

Eftersom T1Market är en ny mäklare har vi ingen verifierad feedback från handlare om deras erfarenheter av T1. Vi kommer att uppdatera det här avsnittet när det blir tillgängligt.

Is T1Markets reglerad och säker?

När det gäller reglering, T1Markets är ett reglerat varumärke enligt CySec (Cypern / EU) -förordningen.

T1Markets är handelsnamnet på General Capital Brokers Ltd (GCB) med registreringsnummer HE345774 reglerat och godkänt av Cyprus Securities and Exchange Commission under licensnummer 333/17.

Du hittar mer information om förordningen på CySec webbplats.

Sammanfattning: Översyn av T1Markets

Vår T1Markets recensionen är blandad, men vi rekommenderar kryptohandlare att ta en andra titt på T1Markets. Nybörjare bör testa T1Markets på deras gratis demokonto först och kolla in deras läromedel. Erfarna handlare kommer att gilla MetaTrader 4 som den viktigaste handelsplattformen.

Höjdpunkter är av T1Markets

Gratis demokonto

Många läromedel

Max. Hävstång 1: 500 för pro-konton

+30 kryptovalutor

Hur öppnar du ett konto på T1Markets

Enligt regler måste varje ny kund genomgå några grundläggande kontroller för att säkerställa att du förstår riskerna med handel och är tillåtet att handla. När du öppnar ett konto kommer du troligen att bli ombedd att ange följande artiklar, så det är bra att ha dem till hands: En skannad färgkopia av ditt pass eller nationellt ID En räkning eller kontoutdrag från de senaste sex månaderna med din adress Du kommer också att behöva svara på några grundläggande frågor om efterlevnad för att bekräfta hur mycket handelserfarenhet du har. Det är därför bäst att ta minst tio minuter för att slutföra kontoöppningen. Även om du kan utforska demo-kontot omedelbart är det viktigt att notera att du inte kan göra några verkliga handelstransaktioner förrän du har godkänt efterlevnad, vilket kan ta upp till flera dagar beroende på din situation.

För att öppna ett konto på T1Markets tryck bara på knappen nedan
80% av detaljhandelskontot förlorar pengar när de handlar med CFD med denna leverantör.

Ditt betyg på T1Markets

t1markets

Om du känner till den här mäklaren, vänligen skriv ett betyg. Du behöver inte kommentera för att betygsätta men gärna kommentera om du har en åsikt om denna mäklare.

Kommentarer om T1Markets

En Response

  1. Jag har jobbat med T1Markets i mer än 7 månader. Mycket nöjd med förhållandena, särskilt de snabba uttagen. Det visar sig tjäna cirka + - 500 dollar per månad, medan jag inte lägger mycket tid på handel.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade *

Vad vill du handla med?

Vi har valt de bästa mäklarna, beroende på vad du vill handla mest.

Senaste uppdatering: september 2021