Vårt huvudteam och författare

Ta reda på vem som ligger bakom framgången för BrokerCheck

At BrokerCheck, vi har ett team av erfarna och kunniga författare som är dedikerade till att tillhandahålla objektiva och opartiska recensioner och jämförelser av olika brokers. Om du vill veta mer om hur vi skriver kan du kolla in vår metodik.

Våra författare är experter inom sitt område och har djup kunskap om brokeråldersindustrin. De genomför omfattande forskning och livetestning för att säkerställa att våra användare får korrekt och uppdaterad information. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren trader, våra författare strävar efter att göra processen att välja en broker så enkelt och informativt som möjligt.

 • Florian Fendt

  Som en ambitiös investerare och trader, Florian grundade BrokerCheck efter att ha studerat ekonomi på universitetet. Han delar med sig av sin kunskap och passion för finansmarknaderna.
 • Chris Krapf

  Chris är vår SEO-expert och uppmärksammar vad våra webbplatsbesökare är intresserade av så att vi kan skriva mycket relevant innehåll dagligen.
 • Andy Ziegler

  Andy är inte bara vår marknadsföringsexpert, han är också vår hjärna när det kommer till högtekniska ämnen som kryptovalutor eller handelsstrategier.
 • Axel Bauer

  Om vi ​​jämför brokers med våra filter är det tack vare Axel, som hanterar vår data, server och webbplatser utan några incidenter hittills.

Få gratis handelssignaler
Missa aldrig ett tillfälle igen

Få gratis handelssignaler

Våra favoriter på en blick

Vi har valt toppen brokers, som du kan lita på.
InvestXTB
4.4 av 5 stjärnor (11 röster)
77 % av privata investerares konton förlorar pengar vid handel CFDs med denna leverantör.
TradeExness
4.5 av 5 stjärnor (19 röster)
BitcoinKryptovalutorAvaTrade
4.4 av 5 stjärnor (10 röster)
71 % av privata investerares konton förlorar pengar vid handel CFDs med denna leverantör.

filter

Vi sorterar efter högsta betyg som standard. Om du vill se andra brokerVälj dem antingen i rullgardinsmenyn eller begränsa din sökning med fler filter.
- skjutreglage
0 - 100
Vad letar du efter?
Brokers
reglering
plattform
Insättning / Återkallande
Användartyp
Office Plats
Broker Funktioner