Vår metodik

Hur våra författare betygsätter och recenserar brokers

At BrokerCheck, förstår vi vikten av att hitta rätt brokerålder för dina behov. Vårt uppdrag är att göra processen för att välja en broker så enkelt och informativt som möjligt. Vi gör detta genom att tillhandahålla objektiva recensioner och jämförelser baserat på våra egna livetestningar, vilket säkerställer att våra användare får opartisk och tillförlitlig information. Våra författare är experter i vad de gör, och innehållet på vår webbplats bevisar det.

Utvärderingsprocess

 • Objektivitet: Våra utvärderingar är helt oberoende av eventuell ekonomisk ersättning från brokeråldrar, vilket säkerställer att våra recensioner och jämförelser är opartiska.
 • Användarfokuserad: Vi prioriterar de viktigaste kriterierna för våra användare, såsom låga avgifter, strikt reglering och användarvänliga handelsplattformar.
 • Kontinuerlig förbättring: Vi uppdaterar kontinuerligt våra rekommendationer och förfinar vår utvärderingsprocess för att säkerställa att våra användare har tillgång till den senaste informationen.
 • Data driven: Vi undersöker noggrant de viktigaste aspekterna av varje brokerålder.

Huvudområden för utvärdering

 • Avgifter och kostnader: Vi samlar information om avgifter direkt från brokers webbplatser och kontrollera alla avgifter som gäller för varje tillgångsslag. Vi avslöjar dolda kostnader och beräknar avgifterna för att köpa en position, hålla den i en vecka och sälja den.
 • Säkerhet och reglering: Vi undersöker den juridiska bakgrunden för brokers, kontrollera om de övervakas av en pålitlig regulator och om de erbjuder investerarskydd. Insättnings- och uttagsalternativ: Vi kontrollerar kostnaderna, metoderna och den tid det tar att sätta in och ta ut pengar från broker.
 • Handelsplattformar: Vi testar varje handelsplattform, med fokus på den övergripande användarupplevelsen samt specifika funktioner som orderplacering, autentiseringsalternativ och anpassning.
 • Kontoöppningsprocess: Vi utvärderar hur lätt det är att öppna ett konto, vilka typer av konton som finns tillgängliga och om en minsta insättning krävs.
 • Produkterbjudanden: Vi bedömer antalet marknader de ger tillgång till och de produkter de erbjuder.
 • Kundservice: Vi testar personligen varje kundtjänstkanal och provar alla tillgängliga kanaler vid olika tidpunkter.
 • Utbildning och resurser: Vi utvärderar kvaliteten och strukturen på det utbildningsinnehåll som erbjuds av broker.

För att säkerställa riktigheten av vår information öppnar vi anonymt riktiga konton hos varje brokerålder och sätt in riktiga pengar för att testa sina tjänster inom dessa nyckelområden. Vårt mål är att hjälpa dig hitta den byrå som bäst passar dina behov och göra det möjligt för dig att fatta beslut med välgrundad kunskap.

Hitta den viktigaste informationen snabbt och enkelt

Med vårt lättanvända gränssnitt kan du snabbt jämföra vilket broker är rätt för dig. Användarrecensioner och omfattande information säkerställer att du fattar rätt beslut utan att granska dussintals brokers.

Använd filtren för att hitta perfekt passform

Använd olika filter som handelsplattform, betalningsalternativ, kontotyper, handelsfunktioner, platsplats, Broker Skriv, regler eller justera helt enkelt minimiinsättningen. Du kommer lätt att kunna fatta ett välgrundat beslut.

Hitta det bästa broker med trader betyg

Du behöver inte lita på oss för att hitta det bästa broker till dig. Kolla bara andras betyg traders.

Hitta det bästa broker med trader betyg

Du behöver inte lita på oss för att hitta det bästa broker till dig. Kolla bara andras betyg traders.

Hitta det bästa broker med trader betyg

Du behöver inte lita på oss för att hitta det bästa broker till dig. Kolla bara andras betyg traders.

Få gratis handelssignaler
Missa aldrig ett tillfälle igen

Få gratis handelssignaler

Våra favoriter på en blick

Vi har valt toppen brokers, som du kan lita på.
InvestXTB
4.4 av 5 stjärnor (11 röster)
77 % av privata investerares konton förlorar pengar vid handel CFDs med denna leverantör.
TradeExness
4.5 av 5 stjärnor (19 röster)
BitcoinKryptovalutorAvaTrade
4.4 av 5 stjärnor (10 röster)
71 % av privata investerares konton förlorar pengar vid handel CFDs med denna leverantör.

filter

Vi sorterar efter högsta betyg som standard. Om du vill se andra brokerVälj dem antingen i rullgardinsmenyn eller begränsa din sökning med fler filter.
- skjutreglage
0 - 100
Vad letar du efter?
Brokers
reglering
plattform
Insättning / Återkallande
Användartyp
Office Plats
Broker Funktioner